Bands

Are you ready, Steve”

“Are You Ready, Steve” spiller musik af The Sweet, som var kongerne af glamrock i 1970’erne. Når “Are You Ready, Steve” går på live, kommer du en tur ned ad Memory Lane – til dengang, der var svaj i bukserne, langt hår og plateaustøvler. Det har “Are You Ready, Steve” dog ikke, men de har kærligheden til musikken, og de tager de gamle Sweet hits under kærlig behandling og laver en fest, som det er mere end svært ikke at deltage i. Der bliver danset, spillet luftguitar og skrålet med, når bandet spiller numre som Fox On The Run, Action, Turn It Down, Teenage Rampage, Ballroom Blitz og mange flere.

“Are You Ready, Steve” er garant for fed musik, fællessang, dans og et godt sceneshow med de velkendte Sweet-ingredienser som lys, røg, sirener og blå blink. Bandet består af Peter Madsen (sang), Keld Ravn (leadguitar), Jens Peter Olsen (trommer), Kjeld Hansen (bas) og Dennis Albech (rytmeguitar) – her er tale om 5 voksne mænd, som i deres ungdom lyttede til The Sweet, så der er tale om ægte kærlighed til musikken.

Se mere på deres hjemmeside her eller find dem på facebook

“Ten Beers After”

“Ten Beers After” er et yderst velspillende og underholdende 5-mands orkester fra Haslev, der når ud over scenekanten på alle måder. “Ten Beers After” spiller alle de store hits fra alle årtier, som kan danses og synges med på. Alt lige fra: Gasolin’, Shubidua, Bamses Venner, Smokie, Dire Straits, ZZ Top, Status Quo, CCR, Tina Turner, Bryan Adams, Eric Clapton samt egne numre mm. Bandet er yderst erfarent og har tidligere spillet på flere festivaler med stor succes samt et hav af spillejobs/koncerter rundt omkring i det danske land. “Ten Beers After” har bl.a. haft fornøjelsen af at dele scene med prominente navne som Torben Lendager & Roosters og Burnin Red Ivanhoe.

Ten Beers After består af følgende musikere:

Lena S. Andersen – Vokal

Joakim Frank Ernst – Leadguitar

Kjeld Hansen – Rytmeguitar, keyboard, vokal

Nicklas Hylleberg – Bass, vokal

Steen Hoffmann Andersen – Trommer, vokal