Mikkel Karlsen Hypnose- og psykologisk show

Hypnose og psykologisk entertainment. Kender du forskellen? Og har du i det hele taget styr på, hvad de to begreber betyder?

Oplev en uforglemmelig aften med Mikkel Karlsen, arrangeret af Holme-Olstrup’s Kulturelle Støtteforening (HOKS)! Dette spændende arrangement finder sted i det hyggelige Holme-Olstrup Forsamlingshus og vil uden tvivl blive en aften, du ikke vil glemme.

Mikkel Karlsen er en af Danmarks mest profilerede psykologiske entertainere. Han har på bl.a. P3, Canal 9 og i Aftenshowet samt på direkte tv i Go’ morgen Danmark og Go’ aften Danmark aflæst radio- og TV-værter som åbne bøger. Han har spillet russisk roulette på live TV under Danmarks Indsamlingen. Han har medvirket i DR1’s program ‘På landevejen’ om Danmarks travleste og mest populære sangere og entertainere. På TV2 har han hypnotiseret en række danskere til at glemme og derefter opleve EM-finalen 1992, som var det for første gang, og så har han flere gange optrådt i Operaen i forbindelse med TV2′s store gallashow ‘De største øjeblikke’ for øjnene af mere end en million danskere.

Mikkels shows er drevet af et stærkt nærvær. Han centrerer sin psykologiske underholdning omkring mennesker og møder dem med en åben personlighed. I hans selskab føler publikum sig set og trygge, mens de bliver guidet gennem en uforglemmelig oplevelse. Mikkels ambition viser sig, når han gang på gang giver alt, hvad han har i sig, for at showet skal være den mest utrolige oplevelse for jer.

Billetter er tilgængelige fra kun 200 kr., hvilket er en fantastisk pris for at opleve en aften med enestående underholdning. Men skynd dig – der er begrænset antal pladser.

Gå ikke glip af denne mulighed for at støtte lokal kultur og nyde en spektakulær oplevelse med Mikkel Karlsen. Køb din billet i dag og vær del af noget ganske specielt! 

Billetter kan købes på Billetto

Se mere om Mikkel Karlsen: www.mikkelkarlsen.dk

Det med småt:

HOKS er en lukket forening kun for medlemmer.

Det betyder, at alle deltagere skal have et personligt medlemskab i HOKS. Så har du ikke et medlemskab i HOKS, så kan dette købes her før du køber billet på Billetto.dk

Medlemskab er gældende for hele 2024 (og kan benyttes til alle HOKS’ arrangementer), medlemskab fornyes ikke automatisk.